Bilik Sewa LELAKI Setia Alam 5 min ke SETIA CITY MALL10 min ke KLANG

23 0 1 0

Location

City

Room Details

Agent or Owner
Owner
Room Rate
230
Amenities
Car Park
Property Type
Condominium
Room Type
Master Bedroom
Rental Duration
Monthly

Bilik ni untuk share dua orang, sekarang ada sorang lelaki melayu dah sewa.

Lelaki mesti bekerja, kalau boleh melayu senang sikit bab sensitiviti
Mesti pembersih !
Smoking takpe. Minum2 tak boleh.
Bayar sewa kena on-time

Lokasi yang strategik berdekatan:
1- Setia City Mall 5 min drive
2- Klang , Meru, Kapar 10 min drive
3- Shah Alam Sek 7 18 min drive
4- Bukit Raja 15 min drive
5- Tesco Setia Alam 10 min
6- Giant Setia Alam 10 min
7- Klang Sentral Terminal bas 10 min

Apartment ni highway paling dekat NKVE. Selain tu PLUS, ELITE, GUTHRIE.
Kawasan strategik untuk kediaman sebab tak sesak, bebas jam, banyak tempat rekreasi, sewa murah.

Bilik dilengkapi
- lampu dan kipas siling
- katil dan tilam
- almari baju

Rumah dilengkapi
- peti ais
- dapur memasak
- sofa
- meja makan

Shoplot kedai pun banyak 3 minit je dari rumah, boleh jalan kaki, boleh naik kenderaan.
These shoplot includes:
- Bank
- Klinik
- Restoran
- Kedai runcit
- Convenient store
- Dobi
- Carwash
- Workshop
- hardware
- Kedai perabut
- Petron
- KFC
- MCD opening soon

Bilik dan rumah seperti dalam gambar exactly.
Dalam bilik ada dua katil side by side.
Rumah sangat bersih. kawasan apartment juga sangat bersih sebab ada maintenance.

Sewa bulanan RM230 sahaja. Bil elektrik dan air dibahagi sama rata dengan housemate lain.
Deposit sebanyak 2+1 akan diambil

Kalau berminat dan tak nak datang view pon takpe sebab gambar sama exactly dengan apa yang ada dalam rumah.
Kalau nak view boleh datang atau contact kalau berminat via WHATSAPP ATAU CALL SAHAJA.

011-28817696